Elikaduraz adituekin

Elikaeskolako hiru profesionalekin batera osaturiko tartea da, jateaz eta agian zehatzago zer eta nola jateaz mintzo gara. Eli Gallego Moreiro, Jone Larrañaga Zumeta eta Garazi Lizarraga Lertxundirekin osaturiko astearteroko solasaldia da.

Podcast

Elikadura gehiagarrien inguruan Eli Gallego Moreirorekin

Zergatik noiz eta zertara, baina ez nahi bezala eta derrigorrez


Baraualdiaz Jone Larrañaga Zumetarekin

Baraualdiaz honen inguruko informioaz


BLW elikadura eredua haurtzaroan Garazi Lizarraga Lertxundirekin

Begano edota begetariano haurtzarotik Garazi Lizarraga Lertxundirekin

Batch Cooking tailerra Jone Larrañaga Zumetarekin

Gabon ostean dieta berezirik ez Jone Larrañaga Zumetarekin

Haurdunaldiko elikaduraz Garazi Lizarraga Lertxundirekin

Ogiaz Eli Gallego Moreirorekin

Ogia bai ala ez baino nolako ogia da galdera egokia. Hori bera azaltzen digu Elik atal honetan.


Esnekiak Garazi Lizarraga Lertxundirekin

Esnekiak bai ala ez... horra azken urteetako galdera errepikakorra. Garazik berak ematen dizkigu azalpenak


Elikadura nahasketadun pertsona baten bidelagun izateko gomendioak

Gaiak eskatzen duen sakontasunaz ohartzeko, abenduaren 14an hitzaldi tailerra antolatu dute Elikaeskolako lagunek. Elikadura nahasmena pairatzen ari den pertsona baten bidelagun nola izan izanen dute hizpide.


Gabonei begirako sukaldaritza tailerra

Jone Larrañaga Zumeta eta Garazi Lizarraga Lertxundik gabonei begirako sukaldaritza tailerra antolatu dute. Abenduaren 6an da hitzordua. Anima zaitez!


Elikadura etiketen irakurketaz Jona Larrañaga Zumetarekin

Haur elikaduren etiketatuaz Garazi Lizarraga Lertxundirekin

Elikadura aplikazioetaz Eli Gallego Moreirorekin

Zertara joaten gara nutrizionistarengana Jone Larrañaga Zumeatekin

Pertzentiletaz Garazi Lizarraga Lertxundirekin

Frutak eta mitoak Eli Gallego Moreirorekin



Este sitio web utiliza cookies para optimizar tu navegación y realizar labores analíticas. Para desactivarlas puedes configurar adecuadamente tu navegador. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de Cookies. Política de Cookies