Bizi Jasangarri: Biodibertsitatea eta kontsumo eredu berriak

Pausumedia GKE

Pausu Media GKE-n jasangarritasunaren aldeko apustu tinkoa egiten dugu. 2016an, ingurumen arloko gaietarako ildo berezitua sortu genuen. “Tokiko konposta erabili” izan zen garatutako lehen proiektua. EKONEK enpresako adituen laguntzarekin, egitasmo dibulgatiboa garatu genuen, Irratia zabalkunderako tresna proiektuaren erdigunean jarriz. Esperientzia hartatik, “Birziklatze eredu berriak” proiektua sortu genuen.


Podcast

Bizi jasangarri: Biolur Gipuzkoa, nekazaritza eta abeltzaintza ekologikoaren aldeko elkartea

Bizi jasangarri: Biolur Gipuzkoa, nekazaritza eta abeltzaintza ekologikoaren aldeko elkartea. Aitzol Iturbe. Biolur elkarteko kidearekin hitzegin dugu


Bizi jasangarri: Zituene, Pasta Obradore Kooperatiboaren egitasmoa egonkortzen

Bizi jasangarri: Zituene, Pasta Obradore Kooperatiboaren egitasmoa egonkortzen. Naiara Retegirekin elkarrizketa


Bizi jasangarri: Labore Txingudi (Fruituen garaikotasuna)

Bizi jasangarri: Labore Txingudi (Fruituen garaikotasuna)


Bizi jasangarri: “Birziklatze teknologia berriak”

Birziklatzearen sektorean, aurrerapen handiak emand dira azken urteetan, proiketu eta egitasmo berrien inguruan informazioa zabalduko dugu


Bizi jasangarri: Ekonek (Ongarrien erabilpenaz)

Ekonek enpresak, arlo honekin loturiko esperientziak azaldu dizkigu


Solasaldia: “Kontsumo ereduak” Goiener kooperatiba

Solasaldia: “Kontsumo ereduak” Goiener kooperatiba


Bizi jasangarri: Elikadura jasangarria Kontsumitzaile motak

Elikadura jasangarria Kontsumitzaile motak


Bizi jasangarri: Saretuz, kontsumo eraldatzailearen sarea

Saretuz, kontsumo eraldatzailearen sarea


Bizi jasangarri: Zituene (pasta-obradore ekologikoa)

Zituene (pasta-obradore ekologikoa)


Bizi jasangarri: Greet Meat harategi beganoa

Greet Meat harategi beganoa


Bizi jasangarri: Pulse combustion drying (PCD) sistemaren garapena

Pulse combustion drying (PCD) sistemaren garapena


Bizi jasangarri: Spouted bed drying (SBD) sistemaren garapena

Spouted bed drying (SBD) sistemaren garapena


Bizi jasangarri: Labore txingudi: Elikadura burujabetza elikatzen jarraitzeko

Labore txingudi: Elikadura burujabetza elikatzen jarraitzeko


Bizi jasangarri: “Hondakin organikoak eta birzikletze sistema berriak” EKONEK enpresa ikerket eta garapena

“Hondakin organikoak eta birzikletze sistema berriak” EKONEK enpresa ikerket eta garapena


MAHAINGURUA: COVID 19aren osasun krisiak, zirkuitu laburreko sareetan eta Bidasoa eskualdean antolatuak diren kontsumo taldeetan izandko eragina

COVID 19aren osasun krisiak, zirkuitu laburreko sareetan eta Bidasoa eskualdean antolatuak diren kontsumo taldeetan izandko eragina aztertuko dugu. Horretarako, antolatutako mahaingurua laburtzen duen erreportaia prestatu dugu


Bizi Jasangarri: Biodibertsitatea eta kontsumo eredu berriak / Irratsaio 07

Dornaku Lantz, Labore Txingudi elkarteko kidea: Kontsumo taldeak, ekonomia sozial eraldatzailear duten parte hartzea azaltzen digu


Bizi Jasangarri: Biodibertsitatea eta kontsumo eredu berriak / Irratsaio 06

"Bidasoa KM0" egitasmoaren aurkezpen irratsaioa: Aldatsa baratza kooperatibak “Bidasoa KM 0” proiektua aurkeztu berri du, Txingudi bailarako Labore Txingudi kontsumo taldea eta Hiritik At garapenerako kooperatibarekin batera.


Bizi Jasangarri: Biodibertsitatea eta kontsumo eredu berriak / Irratsaio 05

Aritz Lekuona ,EKONEK enpresako kideak: Birziklatutako materialen erabilera, pinturen industrian duen garapena azalduko digu


Bizi Jasangarri: Bizi Jasangarri: Biodibertsitatea eta kontsumo eredu berriak / Irratsaio 04

Aritz Lekuona EKONEK enpresako kidearen eskutik, Ardien artilea berrerabiltzeko bide berrien inguruan hitzegingo dugu


Bizi Jasangarri: Bizi Jasangarri: Biodibertsitatea eta kontsumo eredu berriak / Irratsaio 03

Aritz Lekuona, EKONEK enpresako kideak,Algen erabilera hondakin urak berreskuratzeko gaiari buruz arituko da.




Webgune honek gure cookie-ak eta hirugarrenenak erabiltzen ditu zure nabigazio egokitzeko eta analitika lanak egiteko. Jarraituz gero, ulertzen dugu erabilera onartzen duzula. Cookie-en politika